Sofialla talkoillaan ja keikkaillaan!

Kinosalonki Sofian avaaminen lähestyy. Olemme yhä aikataulussa, ja h-hetki koittanee suunnitellusti 10.6. alkavalla viikolla.

Sofialla talkoillaan!

Lauantaina 11.5. klo 10-14 Sofian talolla on kaikille avoimet talkoot. Luvassa kevyitä piha- ja sisähommia, tervetuloa mukaan! Talkoiden jälkeen klo 14 Kinosalonki Sofian talkoorinki järjestäytyy. Ihanaa, että moni teistä haluaa viettää kesällä aikaa näissä merkeissä! Talkoorinkiin voi yhä ilmoittautua tämän linkin kautta. 

Myös Siivouspäivänä eli la 25.5. Sofian talolla talkoillaan klo 10-14. Teemana on silloin Lasten talkoot, jotta lapsiperheet voivat helposti osallistua, mutta aivan kaikki ovat tervetulleita mukaan. Luvassa on puutarhahommia ja muuta kivaa ja hyödyllistä puuhaa lapsille ja aikuisille. 

Sofialla keikkaillaan!

Kalenteriin kannattaa laittaa myös Kinosalonki Sofian ensimmäinen musiikkikeikka. J.P. Laitinen esiintyy Sofialla pe 24.5. klo 19 alkaen. Tapahtumaan myydään lippuja Sofian talolla keikkapäivänä, ja tämän keikkakenraaliharjoituksemme katsomoon mahtuu noin 50 ensimmäistä. Kannattaa siis olla ajoissa paikalla.

Artikkelikuva: Martti Kallion arkisto

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *