pekanpäivillä nähdään!

Kesäinen tervehdys kaikille Bio Huvimyllyn ystäville ja yhdistyksen jäsenille!

Pekanpäivät ja uudet kannatustuotteet

Pekanpäivät lähestyvät! Yhdistyksemme telttailee Härkätorin puistossa pe–la klo 9–18. Tervetuloa kohtaamaan ja keskustelemaan – ja tutustumaan uusiin kannatustuotteisiin. Saatavilla on tuttujen paitojen, korujen ja pinssien lisäksi mm. kangaskasseja, julisteita, postikortteja ja kierrätysleffoja. (Ja jos olet tilannut t-paidan ja se on vielä hakematta, se onnistuu helposti Pekanpäivillä. Otamme kaikki noutamistaan odottavat tuotteet mukaan.) 

Myös popparikoneemme saapui iloksemme ajoissa maailmalta. Laitetaan kone laulamaan!

Uusia tuotteita voi hankkia Pekanpäivien lisäksi verkkokaupasta. Tähänastiset tuotetilaukset postitettiin tilaajille maanantaina.

Nettisivujen uudet sisällöt www.biohuvimylly.fi

Joko olet tutustunut nettisivuihimme? Siellä on nyt pari uutta osastoa. 

Valkokangas-alasivulle keräämme taiteilijoiden ja dokumentaristien lähestymistapoja Bio Huvimyllyyn. Bio Huvimylly on inspiraation lähde meille ja muille. 

Loimme sivuille myös blogin, johon tulee tekstejä Bio Huvimyllyyn liittyen ja nämä tiedotusmeilimme kaikkien saataville. 

Bio Huvimyllyn muistoja talteen!

Syksyllä alkaa aineistonkeruu Bio Huvimyllyn historiikkiin. Jos sinulla on jo nyt kesällä hetki aikaa kirjoittaa ylös Bio Huvimylly -muistoja, täältä löydät lomakkeen sitä varten: https://www.biohuvimylly.fi/bhhistoria

Muistojen herättelemiseksi muutama kysymys: Millä vuosikymmenellä tai minä vuosina olet käynyt Bio Huvimyllyssä? Mitä elokuvia muistat nähneesi, ja millaisen vaikutuksen ne tekivät? Kenen kanssa kävit elokuvissa tai keitä kohtasit paikan päällä? Millaisia aistimuksia, tunteita, kokemuksia ja havaintoja käynteihin liittyy? Onko mieleesi jäänyt jokin erityinen sattumus?

Kaikki muistot ovat arvokkaita, kirjoitustyyli ja muisteloiden mitta ovat vapaat! Teknisten ongelmien minimoimiseksi kannattaa ehkä kirjoittaa muistot ensin tekstinkäsittelyohjelmalla ja kopioida sitten lomakkeelle. 

Kiitos taas ajastasi! Ehkä näemme Pekanpäivillä! 

Aurinkoisin terveisin

Tatu the toiminnanjohtaja ja Kulttuuriyhdistys Bio Huvimylly ry:n hallitus