Kulttuuriyhdistys Bio Huvimylly

Bio Huvimyllyn ystävien yhteisö syntyi ihmisten halusta antaa rakkaalle vanhalle elokuvateatterille huomiotaan, resurssejaan, taitojaan ja aikaansa. Vaikka pelastushanke kariutui meistä riippumattomista syistä, työmme raahelaisen elokuvakulttuurin kehittämiseksi jatkuu.

Olemme matalan kynnyksen yhteisöllinen toimija. Se tarkoittaa, että kaikki voivat osallistua Bio Huvimyllyn ystävien tapaamisiin ja talkoisiin sellaisina kuin ovat, sellaisin tavoin ja hetkin kuin itselle sopii.

Bio Huvimyllyn ystävien kulttuuri- ja vapaaehtoistoimintaa organisoi Kulttuuriyhdistys Bio Huvimylly ry (3354666-7). Yhdistys vastaa myös rahoituksen hankkimisesta elokuvateatteritoiminnan käynnistämiseen ja muuhun työhön.

Yhdistyksen tarkoituksena on käynnistää elokuvateatteritoiminta Raahessa, edistää ja suojella paikallista elokuvahistoriaa, näyttää elokuvia ja järjestää muuta yhteisöllistä kulttuuri- ja taidetoimintaa itsenäisesti ja yhteistyössä toisten kulttuuri- ja taidealan toimijoiden kanssa. Yhdistys on yleishyödyllinen ja voittoa tavoittelematon.

Tervetuloa mukaan yhdistykseen!

Yhdistyksellämme on varsinaisia jäseniä ja kannatusjäseniä. Ohjeet jäseneksi liittymiseen löydät täältä ja sääntömme täältä. Jäsenyys ei ole kuitenkaan edellytys Bio Huvimyllyn ystävien toimintaan osallistumiselle.

Yhdistyksen hallitus 2024:

Pauliina Vanhatalo (pj), Anna Kippola (varapj), Satu Kallio (sihteeri), Jussi Häkkilä, Sari Halinen ja Martti Kallio.

Elokuvakulttuurihanketta vetää työkseen yhdistyksen toiminnanjohtaja Tatu Hirvonen.

Kuva: Sari Jaatinen