Kuulumisia 23/5/23

Hyvät Bio Huvimyllyn ystävät!

Verkkosivut

Verkkosivumme ovat auki! Kannattaa kurkata osoitteessa www.biohuvimylly.fi 

Sivut täydentyvät ja verkkokauppaa pystytetään, mutta jo nyt siellä pääsee fiilistelemään elokuvateatterimme historiaa ja tulevaisuutta – ja vaikka kertomaan omat BH-muistot somea ja Bio Huvimyllyn tulevaa elämyshistoriikkia varten.

Siivouspäivä

Tulevana lauantaina 27.5. siis Leffakirppis ja Jussi Häkkilän julistenäyttely Bio Huvimyllyllä klo 11-15. Vielä ehdit lmoittautua mukaan myymään vanhoja dvd:tä ja muuta leffatavaraa (biohuvimyllynystavat@gmail.com tai 0442854443). Voit myös halutessasi lahjoittaa leffa-aiheista myytävää yhdistyksen pöytään. HOX. Rakennuksessa ei ole myyntipöytiä tai tuoleja, joten ne kannattaa miettiä/järjestää itse.

Saamme kannatustuotteista paikalle ainakin koruja ja rintanappeja, oletettavasti myös t-paitatilauksen. Kerromme somessa heti, kun paidat saapuvat!

Kesätapahtumat Raahessa ja teltantarve

Yhdistys osallistuu seuraaviin Raahen kesätapahtumiin: Pekanpäivät, Raahen Meripäivät, Rantajatsit, Taiteiden yö ja Raahen Pimiät. Jos olet halukas tulemaan vaikkapa vain muutamaksi tunniksi myymään kannatustuotteita toisten BH:n ystävien kanssa, ilmoittaudu Sari Haliselle: samattila@hotmail.com

Yhdistys on myös päättänyt hankkia tapahtumia ajatellen sateen- ja säänkestävän, tukevan toriteltan, koska tulemme myymään myös paperisia tuotteita. Jos sinulla sattuisi olemaan sopiva teltta ylimääräisenä nurkissa, ottaisimme lahjoituksen mielellämme vastaan. 

Kunnostushankkeesta

Niin kuin olette ehkä lukeneet paikallislehdestä, olemme sopineet Koulutuskeskus Brahen kanssa laajasta yhteistyöstä Bio Huvimyllyn kunnostushankkeessa. Se on meille suuri ilo! 

Ehkä näemme teitä Siivouspäivän tapahtumassa!

Iloisin terveisin

Tatu Hirvonen, toiminnanjohtaja, ja yhdistyksen hallitus